miercuri, 4 noiembrie 2009

Si veverii se enerveaza


Savage Garden - Break Me Shake Me
Trilulilu ii ok da Veverele ii nervos
Intrebare: Ati simtit vreodata nevoia sa luati primu mijloc de transport si sa mergeti la cineva sa ii dati o palma si dupa aceea sa stati cu persoana aia la o tigara sa discutati? Numa cat sa ii deschideti ochii pe o tema care desi va afecteaza in modul cel mai direct posibil inca ii vreti binele?

Ma omora incet dar sigur oamenii la care le pui fapte in fata nu vorbe , dovezi clare si indiscutabile si ei tot sunt sceptici si ajung la un moment sa se minta singuri in speranta ca de data asta au luat naibii o decizie corecta si daca nu e corecta "Hai sa ma tin de ea dao naibii doar ce se poate intampla"?

Adevarul este ca la toti ne este frica de schimbare si de nou dar atata timp cat o chestie are potential de ce sa o distrugi? Ca sa revii la rutina ta in care te simti asa confortabil dar in acelasi timp mizerabil?

Recomandarea mea? Equilibrium(2002) Sentimentele sunt ilegale => fara crime, fara razboaie , fara violenta , devenim masinarii... poate asa este mai bine. Ele gresesc mult mai rar ca si noi si nu sunt influentate de stimuli.

In alta ordine de idei. Ce sunt prietenii? Niste fiinte groaznice si minunate in acelasi timp!
Groaznice ca ei te corup sa faci o groaza de chestii ... "la pariu ca nu poti face chestia aia" ... depinde cat alcool am in sange.
Minunati pentru ca ei (teoretic ca nu este adevarat in toate cazurile) iti dau palma aia "ma dobitoc" stai pe fundu tau ca exagerezi sau te scot la o plimbare pe malu muresului , iti dau o tigara si tac din gura pana te hotarasti tu sa zici ca ii cu tine , te duc acasa cand esti mort de beat , iti dau un pumn in umar si zic "ma boule ai vagin de mi te plangi atata?" (scuzati gluma dar momentan sunt misogin)


Acum ma retrag in locul unde ma simt safe... va voi privii cum va distrugeti singuri si nu voi misca un deget decat pentru cei care au facut pentru mine asta.
Veverele nervos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu