miercuri, 18 noiembrie 2009

Noi cu cine votam?



Noi cu cine votam ....
Asculta mai multe audio Muzica


Vesnica intrebare Eu cu cine sa votez? Sincer nu stiu nici eu cu cine voi vota! Dar o chetie este clara de mers merg!

Cea mai mare prostie care puteti sa o faceti este sa nu mergeti la vot , sincer si asa ne plangem ca nu ne merge bine dar intrebarea mea este ati fost la vot?

Acum o sa comentati si o sa spuneti ca nu aveti cu cine vota si nu aveti incredere ... sincer si eu sunt sceptic...

Un lucru este cert ne decidem viitorul cu stampila fie ca o punem unde este "bine" sau "rau" si daca tot avem obligatia morala sa votam de ce sa nu o facem? De ce sa nu dam NOI tineretul un exemplu locuitoriilor acestei tari!

NU ma intereseaza cu cine votati sincer ... chiar mi se rupe daca lasati comentarii cu votati pe X sau Y le voi sterge pentru ca urasc toate campaniile electorale deoarece sunt prea multi bani cheltuiti degeaba(parerea mea personala) , bani care ar putea fi folositi pentru multe alte campanii care sa si ajute poporul nu numai un om sau un partid!


Votati cu cine vreti dar sa stiti ca si votul vostru conteaza! NU va recomand sa faceti asta dar eu ca sa nu supar pe nimeni voi vota cu toti :) dar voi sa NU faceti asta! :D

Un comentariu:

  1. romani esiti la vot pentru ca votul vostru nu da putere mafiei sa al foloseasca cati da putini esim la vot cu atat de mult ai dam putere mafiei iesirea voastra la vot face mafia sa dispara

    RăspundețiȘtergere