luni, 26 octombrie 2009

5 pe zi partea a II-a

Dumele zilei sunt:

1 -> In statul american Washington, daca un cetatean se lauda in public ca are parinti bogati si influenti, persoana in cauza ajunge la inchisoare.



2 -> Exista o lege in orasul Oxford din statul Ohio, care interzice oricarei femei sa se dezbrace in fata unei fotografii care reprezinta un barbat.

Deci gata fetelor stim ca va placea dar este ilegal...


3 -> Legile orasului Willowdale din statul Oregon interzic oricarui barbat care face dragoste cu o femeie, sa injure sau sa blesteme pe durata intregului act sexual.

Ah iubito ce fain aaaaau crescut FLORIIIILE !!!


4 -> In timpul oricarui act sexual petrecut in orasul Conorsville din Wisconsin, este interzis de lege ca un barbat sa traga cu o arma de foc in momentul in care partenera sa se apropie de orgasm.

Vorba la prietena lui Mihai chiar ca nu are nici un sens... adica de ce ai trage cu o arma de foc inainte ca partenera sa se apropie de orgasm?
"Cat mai ai?" " Nu stiu , putin" si tu scoti pistolu sau mitraliera... nu are sens...



5 -> Orice femeie aflata pe teritoriul orasului Tremorton din statul Utah va ajunge la inchisoare daca face dragoste cu un barbat in interiorul unei ambulante.

Daca va prinde spuneti ca faceati sex nu dragoste. Dar partea amuzanta este ca sigur au fost oameni prinsi in ambulanta...

2 comentarii: