luni, 5 octombrie 2009

Oficial a venit toamna

De ce de fiecare data cand vine toamna ma sufoc cu amintiri din vara? De ce imi este deja dor de plimbarile cu trenurile jegoase gata sa se rastoarne in orice moment, de orele pierdute in parcuri izolate dar atat de linistite cu acei putini prieteni,putini dar valorosi!

Oficial azi a inceput un nou capitol in viata mea , un capitol in care iesiriile zilnice cu acel grup sunt doar amintiri frumoase , un capitol in care impartitul ultimei tigari cu EA este doar o dorinta arzatoare.

Au plecat , putini au mai ramas ; dar partea buna e ca nu sunt dusi de tot sunt doar la distanta de 2 ore cu autocarul(majoritatea)... . Desi ma roade ca sunt departe , ma consoleaza gandul ca am ramas cu un frate ,o mana de oameni de incredere si gandul ca totul se intampla cu un motiv... . Sunt mandru de un amic care a avut puterea sa plece , sa lase totul in urma ca sa isi realizeze un viitor.

Oameni buni ne vedem la o bere (in cazul meu o apa plata) in vacanta de iarna , sau la "6banci"!!! Promit ca urmatoarele articole vor fi mai amuzante sau pline de viata...

Veverele se retrage !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu