luni, 26 octombrie 2009

Viata lui George

Astazi va voi prezenta un personaj cu o personalitate foarte ciudata , o persoana simpla de altfel. El se numeste George arata ca un "rocker" tipic par mai lung decat prietenele sale , blugi clasici simpli si de obicei un tricou negru simplu.

Nu este genul de om care ar socializa prea usor , prefera sa fie evitat decat placut. Genul de om cu care nu te plictisesti la o bere sau la o tigara pe o banca. Nu refuza sa isi imparta ultima tigara sau sa dea ultima gura de bere unui prieten.


Am ales sa scriu despre el deoarece are un noroc imens... de tip NU. Desi nu crede in noroc si considera ca fiecare isi face norocul singur. Prietenul nostru este studentul tipic , nu lucreaza , nu invata si isi ocupa tot timpul cu diferite proiecte... este in cautarea unui domeniu in care sa se descurce , motiv pentru care incearca activitati noi.
Este genul de om pe care il legitimeaza politia de 3 ori in aceasi seara... agresat verbal de postarite , a agresat verbal o lucratoare la o fira de furnizare a internetului dar toate astea le voi povesti pe larg cu alta ocazie. Deocamdata am facut cunostiinta cu el

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu