marți, 27 octombrie 2009

George episodul 2

Astazi am fost cu George si Mihai (prietenul cel mai bun al lui george) la niste amici. Ei fac parte din un O.N.G. nu dam nume. Dar sunt singurii din Targu Mures care se ocupa cu asa ceva! Sefii nu erau in zona asa ca noi mai tupeisti decat batman in armura lui cu sfarcuri am pus mana pe sabii,topoare,sulite,halebarde etc. dar cele mai interesante au fost Floretele(sabiile franțuzești folosite la scrima)numite sabii gay de catre un amic.

Am facut cateva miscari dar George si Mihai erau chiar fascinati asa ca am facut loc sa se poate duela. Puncta Mihai , puncta George pana cand amicul nostru a prins gustul duelului a fost prins si saracu` Mihai a suferit... Sa nu se inteleaga gresit "muschetarul" nostru a trecut prin multe in ultima vreme , desi credea ca este calm o arma in mana unei persoane cae nu se descarca de fel nu e un gest intelept.


Probabil sentimentu de vina ca la lovit pe Mihai sau biciul scos de unu din profesionisti a stins focul.

A fost superb va spun cu un topor cat mine (cei care ma cunosc stiu) cu paru desfacut a fost... de nedescris... "I'm Gonna fight 'em Off/A Seven Nation Army couldn't hold me back " numa asa as putea descrie sentimentul.

In orice caz va voi anunta cand vor mai fi prezentate armele si lupte merita vazute si armele dar ami ales luptele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu