duminică, 25 octombrie 2009

5 pe zi

Azi va voi arata 5 legi foarte ciudate care inca sunt in vigoare in lume. Sper sa va placa:

1 -> In Danemarca exista o lege care-i obliga pe toti posesorii de automobile sa se uite sub propriile masini in cautarea unor eventuali copii ascunsi acolo, inainte de a urca la volan si a demara.

La modu cel mai serios va dati seama ca a fost un dobitoc care a plecat cu un copil SUB masina? Si totusi sa fim impartiali ce dobitoc a fost copilu` ca a stat SUB masina desi soferul iei era inauntru cu motorul pornit.


2 ->Daca cumva transportati o bomba nucleara in orasul Chico din California, sunteti pasibili de o amenda de 500 $, pentru transport de material radioactiv pe teritoriul orasului.

Mai sincer daca as avea bani sa imi cumpar o BOMBA NUCLEARA cred ca acei 500$ ar fi bani de tigari (vb lui Mihai)



3 -> Daca ajungeti cumva in statul american Kentucky, sa nu transportati niciodata cornete de inghetata in propriile buzunare. Exista o lege in vigoare conform careia puteti ajunge la inchisoare pentru aceasta fapta.

Scenariu:un cpil cu un cornet de inghetata nu il poate tine in mana din diverse motive il pune in buzunar... in urmatoarele minute se opreste masina de politie iasa politistul si spune: "Lasa cornetu jos! Coopereaza!"


4 -> Pana in prezent, 24 de state americane dau castig de cauza divortului intentat de orice femeie care pretinde ca sotul sau este impotent.

Mai daca se doveste ca ca nu ami poate poleniza... ce sa mai zici?




5 -> In Indonezia, legea pedepseste masturbarea efectuata fie de barbati sau femei, cu moartea prin decapitare.

Asta ii tare ... gata cu timpul petrecut singuri pe care il prinde ii taie capu... Ironic , in momentul comiterii faptei gandeai cu alt cap... se pune?

2 comentarii: